Հավելված ՀՀ վարչապետի 2018 թ. փետրվարի 9 -ի N 105 - Ա որոշման

## ዛቢደሆ

## ሆኮՋԳԵՐԱՏԵՍՉԱԿԱՆ ՀԱՆՁՆԱԺՈՂՈՎԻ

Վ. Տերտերյան	- ՀՀ տարածքային կառավարման և զարգացման նախարարի առաջին տեղակալ (միջգերատեսչական հանձնաժողովի նախագահ)
Կ. Գուլոյան	- ՀՀ Կոտայքի մարզպետ
Ս. Հովհաննիսյան	- ՀՀ կառավարությանն առընթեր ՀՀ ոստիկանության պետի տեղակալ
Ս. Տեր-Սիմոնյան	- ՀՀ կառավարության աշխատակազմի վարկային և մարդասիրական օգնության ծրագրերի վարչության պետ
Ս. Թորոսյան	- ՀՀ կառավարության աշխատակազմի սոցիալական վարչության պետի պաշտոնակատար
Ն. Հարությունյան	- ՀՀ կրթության և գիտության նախարարության աշխատակազմի ղեկավար
Ն. Ջուլոյան	- ՀՀ առողջապահության նախարարության աշխատա- կազմի ղեկավարի պաշտոնակատար
Ա. Մինասյան	- ՀՀ աշխատանքի և սոցիալական հարցերի նախարարության աշխատակազմի սոցիալական աջակցության վարչության պետ
Ժ. Ասատրյան	- ՀՀ ֆինանսների նախարարության աշխատակազմի բյուջետային ծախսերի ֆինանսական ծրագրավորման վարչության պետի խորհրդատու
Ա. Իվանյան	- ՀՀ տարածքային կառավարման և զարգացման նախա- րարության տարածքային կառավարման վարչության տարածքային զարգացման պլանավորման բաժնի պետ (միջգերատեսչական հանձնաժողովի քարտուղար)

## ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ՀԱՆՐԱՊԵՏՈՒԹՅԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒԹՅԱՆ ԱՇԽԱՏԱԿԱԶՄԻ ՂԵԿԱՎԱՐ

Վ.ՍՏԵՓԱՆՅԱՆ